Over ons

Over de organisaties

Muscle Concepts – sportvoeding & sportbegeleiding

Muscle Concepts is een snel groeiend Hoorns sportbedrijf gevestigd op industrieterrein De Corantijn te Zwaag. Zij ontwikkelen eigen unieke voedingssupplementen en begeleiden klanten met het behalen van sport- en gezondheidsdoelstellingen. Voedingssupplementen zoals eiwitshakes of verschillende vitamines & mineralen worden ontwikkeld met de visie deze zo schoon & gezond mogelijk te produceren. Zonder slechte stoffen en in de juiste unieke wetenschappelijke balansen. Begeleiding wordt gedaan in de vorm van supplementen advies, voedingsschema’s, trainingsschema’s, personal training en (lifestyle) coaching.

Sportpark Keep Moving

Sportpark Keep Moving is pas enkele maanden geleden geopend en zet zichzelf meer dan op de kaart door dit Fit evenement mede te organiseren. Dit sportpark valt enorm op als je over de Zuiderdracht rijdt met alle mooie houten obstakels en touwbruggen die iedereen wel kent van obstakel en parkour gerelateerde sporten. Dit sportpark staat er prachtig bij en kent een prachtige toekomst gezien de explosieve groei en animo vanuit verschillende type sporten.

Contactgegevens

ULTIMATE FIT CHALLENGE is onderdeel van “sport-, voeding, en lifestyle begeleidingsbedrijf MUSCLE CONCEPTS (tevens producent van Premium Sportsupplementen). Onze contactgegevens zijn daarom als volgt:

MUSCLE CONCEPTS
info@muscleconcepts.nl
085 – 0654111

Managers van de Ultimate Fit Challenge:

  • Wesley Kelder
  • Marvin de Boer
  • Mo Maghsoudi

Adres gegevens
De Corantijn 31L, 1689 AN Zwaag

Contactformulier

    Hey sportieveling! :-) Hoe kan ik jou helpen?